Onze adverteerders


Naast de vele tips, advies & weetjes die je kan vinden in ons vakblad, zetten onze adverteerders hun producten of actie bij ons in de verf.

Hieronder zetten we ze nog eens allemaal op een rijtje:

Kanvazz is een uniek, kamerhoog concept (295 cm) van interieur- en wanddecoratie , Vele jaren terug was dit product gekend als Bekaert textielbehang.

 

Sinds 2019  maakt deze naadloze, geweven muurdecoratie en wandbekleding in een verbeterde, hedendaagse en praktisch zeer interessante uitvoering, deel uit van de protfolio van SLOTS PURETextiles. Een heel modern familiebedrijf /weverij die reeds meer dan 30 jaar actief is in de productie van hotel linnen.

 

De nieuwe collecties  KANVAZZ   zijn visueel aantrekkelijke, sexy en jonge collecties, de meeste uit voorraad leverbaar vanaf 5m.  Helemaal NIEUW worden  geprinte motieven op  jacquard geweven doek die in de loop van 2021 uitgerold worden.

 

Alle Technische kenmerken en troeven vindt U hier;  

De belangrijkste zijn: oersterk behang  met een  akoestische meerwaarde welke vuil-en vochtafstotende   eigenschappen heeft.


Ontdek de collecties!

PROMANTE biedt een uitgebreid gamma van technische producten voor alle types industriële-, reparatie-, engineering en onderhouds toepassingen. Alle producten zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit, met een extreme duurzaamheid, met een hoge toegevoegde waarde, gecombineerd met een duidelijke aandacht voor de milieubescherming.

BOSS paints is een Belgische verffabrikant uit Waregem die al meer dan 50 jaar garant staat voor professionele verven en toebehoren. BOSS paints ontwikkelt haar producten voor de professionele kwaliteitsschilder. In eerste instantie zijn het dus vaklui die bij BOSS paints hun verf kopen. Via colora worden de BOSS paints verven ook verkocht aan de particulier die op zoek is naar een kwalitatief product. Naast particulieren kunnen ook vaklui in colora terecht voor hun vertrouwde producten.

Federale verzekering is een Belgische verzekeringsmaatschappij zonder externe aandeelhouders. ... Door het gebrek aan externe aandeelhouders positioneert Federale verzekering zich als die maatschappij die haar winst met je deelt.

NMC is een internationaal opererende onderneming op het gebied van ontwikkeling, productie en verkoop van schuimrubber.

Sigma Coatings streeft er voortdurend naar om superieure verven en coatings te ontwikkelen en te produceren voor haar opdrachtgevers. Onze producten moeten een hoogwaardige oppervlaktebescherming, afwerking én verfraaiing bieden en daarbij mens en milieu zo min mogelijk belasten.

Bij Flanders Color staan we steeds voor een open en servicegerichte houding naar onze klanten. Het is deze klantvriendelijke aanpak, in combinatie met het uitgebreide gamma aan kwaliteitsproducten en een brede expertise, die toeliet om, sinds onze oprichting in 1986, een ware autoriteit te worden op het vlak van de verftoelevering.

Libert Paints is een Belgisch bedrijf die de beste systemen gebruikt en ontwikkelt om de grenzen van kwaliteit te verleggen. Al meer dan een eeuw produceren we verven die aan uw gewenste bescherming en stijl voldoen. 

Duma Rent, uw specialist in de verhuur van machines voor bouw en industrie. Wie een betrouwbare partner zoekt voor het huren van allerhande machines, zowel op korte als lange termijn, is bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod aan recente en perfect onderhouden verreikers, schaarliften, heftrucks, hoogwerkers, wielladers en andere bouwmachines. Scherpe prijzen, snelle leveringen, een VCA-certificering, een uitmuntende service en een ruime keuze vormen de stevige pijlers waar ons bedrijf op steunt.

Paintfactory imponeert, inspireert en creëert. Met duurzame kwaliteitsverf en innovatieve verfproducten die niet alleen kleur geven aan je interieur, maar ook nog eens een positief effect hebben op je portemonnee. Ontdek wat ‘verf met impact’ echt betekent..