Lid worden?


Lid worden van Wijschilders VZW is interessant! We gaan je ook uitleggen waarom, wat het kost en vooral hoe je lid kan worden.


Het lidmaatschap kost €150 (btw inclusief) en dat voor de periode van 1 jaar. Deze periode is van januari 2021 tot en met december 2021. Deze kost is 100% aftrekbaar, hiervoor krijg je dus ook een onkostennota toegestuurd samen met onze productengids in boekvorm. Ieder lid kan ons contacteren via info@wijschilders.be met allerhande vragen omtrent onze job, en dat kan heel ruim bekeken worden, waarvoor wij je gaan proberen te helpen. Werk tekort of werk teveel? Contacteer ons en we brengen je in contact met een collega-lid die eventueel jouw kan helpen. Naast dit alles krijg je uiteraard ook ons vakblad 4x per jaar toegestuurd met de post.


Nieuw sinds 2020 zijn de compensatiebonnen.

Ieder lid krijgt bij inschrijving/hernieuwing een compensatieboekje met acties van deelnemende adverteerders. Elke adverteerder zorgt voor een leuke en interessante actie in de vorm van korting of materiaal-voorziening zodoende dat je jouw lidgeld eigenlijk terugbetaald krijgt, als dat niet interessant is!


PaintIT

Ons eigen ontworpen facturatieprogramma PaintIT is exclusief beschikbaar voor al onze leden. Een uitleg/demo is altijd gratis en kan bekomen worden na afspraak door ons te contacteren op de betreffende pagina. Het programma zelf is een éénmalige kost (beschikbaar in 2 versies), en voor de jaarlijkse updates zal er €50 aangerekend worden, bovenop je lidmaatschap. Met andere woorden, elk jaar geniet je van onze productengids reeds samengevoegd in het programma!


Vul hieronder dit contactformulier in met alle nodige gegevens die we nodig hebben om je lid te kunnen maken.

Daarnaast ontvangen wij graag €150 op rekeningnummer IBAN BE44 9795 4173 9345 met als mededeling jouw bedrijfsnaam. Zeker en vast je telefoonnummer en emailadres niet vergeten en te herbekijken als deze correct is, zodoende kunnen wij je contacteren mocht er een probleem optreden.

 
 
 
 
 
 
Bestaand lid
Nieuw lid (of een terugkerend lid)
 
Ja