Lid worden?


Lid worden van Wijschilders VZW is interessant! We gaan je ook uitleggen waarom, wat het kost en vooral hoe je lid kan worden.


Het lidmaatschap kost €175 (btw inclusief) en dat voor de periode van 1 jaar. Deze periode is van januari tot en met december. Deze kost is 100% aftrekbaar, hiervoor krijg je dus ook een onkostennota toegestuurd samen met onze productengids/prijzengids in digitale vorm (in boekvorm voor zij die dit wensen). Ieder lid kan ons contacteren via info@wijschilders.be met allerhande vragen omtrent onze schildersjob, en dat kan heel ruim bekeken worden, waarvoor wij je gaan proberen te helpen. Werk tekort of werk teveel? Contacteer ons en we brengen je in contact met een collega-lid die eventueel jouw kan helpen. Naast dit alles krijg je uiteraard ook ons vakblad 4x per jaar toegestuurd met de post.


Vul hieronder dit contactformulier in met alle nodige gegevens die we nodig hebben om je lid te kunnen maken.

Daarnaast ontvangen wij graag €175 op rekeningnummer IBAN BE44 9795 4173 9345 met als mededeling jouw bedrijfsnaam. Zeker en vast je telefoonnummer en emailadres niet vergeten en te herbekijken als deze correct is, zodoende kunnen wij je contacteren mocht er een probleem optreden.

 
 
 
 
 
 
Bestaand lid
Nieuw lid (of een terugkerend lid)
 
Ja